речник контакт

Светот низ слики 17-23.06.2019

тврдината Кале е осветлена во сина боја, шапки на коњската трка Ројал аскот во Лондон, отворени европските спортски игри во Минск, во Сплит се одржа парада на гордоста

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица.

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »