речник контакт

Светот низ слики 18 - 24.12

Дедо Мраз патува низ светот, каде како стигна..

Петар Печков

Пред новогодишното патување на Дедо Мраз, низ светот.

Како патуваше и каде се стигна. Низ повеќе фотографии, актуелни изминатата седмица.  

АНКЕТА »

Дали ВАР технологијата воведена на ова СП во фудбал, придонесе тоа да биде поправедно?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »