речник контакт

Светот низ слики 20 -28.08.2018

Пејачот Јоце Панов се ожени, колку пари чинат некои нешта во Венецуела каде има рекордна инфлација, спортски игри на Азија, незгодата на стартот на Ф1 во Спа, бабушка изработена од цвеќе

Петар Печков

Светот преку фото објективот, или што беше актуелно на светските медиуми изминатата недела. 

Настани кои ја одбележаа седмицата која измина. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »