речник контакт

Светот низ слики 22-28.10. 2018

Есенва реката Дунав бележи рекордно низок водостој, Како Маврите му посакаа добредојде на принцот Хари, отвори најдолгиот мост доллг 55 км, во Германија одгледана тиква тешка 5650 кг

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници. 

АНКЕТА »

Какви специјалистички здравствени услуги користите?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »