речник контакт

Светот низ слики 23 -29.07.2018

Се ожени синoт нa Тони Михајловски, се омажи ќерката на Талат Џафери, парада на руската морнарица, спектакуларниот огномет во Келн траеше пола час, се препливуваше Босфор, кајак регата по Лим

Петар Печков

Настани кои беа привлечни и атрактивни за посетителите на интернет порталите, за читателите на  весниците

Моменти кои беа овековечени од фото репортерите 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »