речник контакт

Светот низ слики 24 -29.10

Фонтаната Д`треви поцрвене,Олипискиот оган запален и тргна кон Јужна Кореја,Кралот на Тајланд се погребува една година по смрта, 1000 дена до Олипијадата во Токио, кукли од пченка

Петар Печков

Што светот гледаше седмицата што измина. Што фати фотоапартот  во мигот. Настани кои го одбележаа деновите наназад. 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »