речник контакт

Светот низ слики 24 -30.06.2019

Црвена јабука во винарија стоби, парада на гордоста во Скопје, парада на традиционалните вредности во Скопје, Правда за животните протест за бездомните животни, како Германците се разладуваат на +40, ревија на брзи автомобили во Скопје,

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица.

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »