речник контакт

Светот низ слики 24 -30.07

Јахтата на вдовицата на Џобс плови по Јадранот, куќата од Господар на прстените изградена е пред 30 години во Шкотска,немири во Сомалија, Филипини, Јемен, регата по Лим ама со 100 учесници

Петар Печков

Што беше актуелно низ светот, изминатите седум дена.

Што беше документирано преку фото објективот?

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »