речник контакт

Светот низ слики 25.09 -01.10

Мозиак за Гинис во Нови Сад од затворачи за шишиња, во Дубровник доплови секс крузер, во Сплит и натаму плажите полни со капачи, олд тајмери изложени во Пула, во центарот на Прага одат по јаже,

Петар Печков

Што беше актуелно низ фото објективот.

Настани кои ја одбележаа минатата седмица.

Или што светот гледаше по весниците

 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »