речник контакт

Светот низ слики 26 -30.12

Италијцаните се жалеа на искубана елка од 480 илјади евра, белграѓани на елка од 83 илјади евра, во Канада накитена елка во пустелија, божикно капење во Тибар во Рим, новогодишно капење на смрзнато езеро во Кина

Петар Печков

Што се случуваше во последната седмица од 2017-та година..

Настани кои ги одбележаа последните денови на годинава.

 

 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »