речник контакт

Светот низ слики 26.01 - 04.02

Велосипедист се спушти поспуст патеката во Кицбил, воздухоплови на Сингапур на аеро митинг, се воена парада Русија ја одбележа 75 годишнината Битката за Сталинград, карневали по светот

Петар Печков

Фото моменти кои ја одбележаа седмицата зад нас.

Што уловија во моментот фото репортерите, приказани низ слика

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »