речник контакт

Светот низ слики 26.08 -02.09

Јахта вредна 300 милиони долари вплови во Дубровник, собир на мотористи во Пула, по 20-ти пат по Вардар пловеа Гемиџиите, станбен блок во Пјоинг Јанг

Петар Печков

Што светот виде низ фото објективите, изминатата седмица.

Што беше интересно по медиумите, на насловните страници

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »