речник контакт

Светот низ слики 29.10 -04.11.2018

Новиот аеродром во Истанбул, кој го носи епитетот најголем во светот, Есенва Дунав во Хрватска и Србија бележи рекордно низок водостој, Индија ја отвори највисоката статуа на светот, Венеција под вода

Петар Печков

Моменти кои беа овековечени изминатите седум дена .

Што светот виде, периодот зад нас.  

Фотографии од насловните страници

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »