речник контакт

Светот низ слики 30.07 - 05.08. 2018

Од погребот ана Олвиер Драгојевиќ, за затемнувањето на Месечината, како светот се разладува, пожарите во Калифорнија

Петар Печков

Светот преку фото објективот, или што беше актуелно на светските медиуми изминатата недела. 

Настани кои ја одбележаа седмицата која измина. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »