речник контакт

Светот низ слики 06.06 - 12.06

Одбојкарите со три од три се враќаат од Бугарија, како изгледаат челновите на АБА по 30 години, од последната прошетка на боксерот Али, место каде што се среќаваат два океани, но водите не се мешаат

Петар Печков

Што беше актуелно низ фото призмата седмицата која измина 

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »