речник контакт

Светот низ слики 14.08 - 21.08

Во Германија ветерници на ветер ама во море, мажи преоблечени во жени играат фудбал во Индија,човек фрла топки од сено, пловење по Лим, по Дрина..

Петар Печков

Настани зад фото објективот..  ги има и натаму малку, Олимпијадата е во  преден план 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »