речник контакт

Светот низ слики 14.11 - 20.11

ретки птици во зоо - цветна богомилка и златен фазан, хајд парк во Лондон на мраз, си ги залепија устите за да не му приговарат на судијата -во Хрватска,

Петар Печков

Светот низ фото објективот, во неделата која измина.. 

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »