речник контакт

Светот низ слики 22.08 - 28.08

Северина во Берово, Мирослав Илиќ во Каменица, Струшки вечери на поезија,мото фест во Скопје, тамбурашки фестивал во Куманово, фиќо фест во Јагодина, во Алепо и натаму се гине, затворени игрите во Рио,

Петар Печков

Светот низ слика, деновите зад нас..

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »