речник контакт

Таксистите штрајкуваат?

Колона од таксисти со свирежи продефилираа низ Велес во знак на протест против воведувањето на фискални таксиметри! Ако некој знае нешто повеќе нека напише.

Никола Солев

Колона од таксисти со свирежи продефилираа низ Велес во знак на протест против воведувањето на фискални таксиметри! Ако некој знае нешто повеќе нека напише.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »