речник контакт

Членот го мразел Карбето?!?

Еве доказ дека членот не мрази никого, а посебно не Карбето!

lj lkjl

Беше спомнато во некои од коментарите дека Членот мразел некого. Еве доказ за спротивното. Поздрав и до двајцата и нека кажат кога ќе ги гледаме Парализер и Стереотипови заедно. Само напред со позитивната енергија!

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »