речник контакт

Што со светов ако ги нема луѓето?

Сте си го поставиле ли некогаш ова прашање? На Повеќе има претпоставки што ќе се случи со светот ако нема ниту еден човек во него.

Зоран Николов

Што со светов ако ги нема луѓето?

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »