речник контакт

Снег во мај? Не град на автопатот

Не не е снег, град го обелеа автопатот кај наплатна рампа

Петар Печков

Град со големина на орав околу 14 часот го зафати реонот на наплатната рампа кај езеро Младост, на  делот од автопатот Скопје Велес. 

Во должина од стотина метри сообраќајот се одвивал со потешкотии од мразот кој бил на коловозот. 

фото телеграф.мк

АНКЕТА »

Дали имате доволно време да му посветите на Вашето дете/деца?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »