речник контакт

Google ли беше?

Еден Dell лаптоп експлодирал на една конференција во Петокот у Јапонија. Еден од посетителите бил само на еден чекор од екплозијата, која што можела да биде смртоносна за него.

Никола Солев

Еден Dell лаптоп експлодирал на една конференција во Петокот у Јапонија. Еден од посетителите бил само на еден чекор од екплозијата, која што можела да биде смртоносна за него. Dell не е единствената компанија заинтересирана за тоа што се случило. Google е исто заинтересиран, бидејќи ја проширува соработката со Dell. Одредени Google пребарувачки сервиси се пред инсталирани во Dell лаптоповите.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »