Што за вас е првата асоцијација на Велес?


28%
136 гласа
Кочо Рацин
19%
92 гласа
Којник
18%
88 гласа
Гемиџиите
11%
53 гласа
Градскиот саат
10%
50 гласа
Пита пастрмајлија
3%
15 гласа
Железен Мост
2%
12 гласа
Спомен Костурницата
2%
12 гласа
Варналиите
1%
7 гласа
Петре Прличко
1%
6 гласа
Св. Пантелејмон
1%
5 гласа
Мало мовче
0%
4 гласа
Старата зграда на Гимназијата

Вкупно гласови: 480