Каде је пречекувате Новата 2016-та година?


35%
96 гласа
во друштво во домашна атмосфера
30%
82 гласа
пред телевизорот со најблиските
15%
41 гласа
во ресторан, кафеана, дискотека
13%
37 гласа
во странство
4%
13 гласа
на планина
1%
4 гласа
на отворено во друг град

Вкупно гласови: 273