Која велешка манифестација ја посетувате:


39%
59 гласа
Питијадата
20%
30 гласа
На ниту една
17%
26 гласа
На дел одам , на дел не
10%
15 гласа
Фолклорен фестивал
6%
10 гласа
На сите
2%
4 гласа
Фестивалот на античка драма
1%
2 гласа
Рациновите средби
0%
1 глас
Детски Рацинови средби
0%
1 глас
Фестивалот Импакт
0%
0 гласа
Хари Мата Хари

Вкупно гласови: 148