Дали на Велес му треба кино, каде ќе можеме да ги гледаме новите филмови?


76%
230 гласа
да итно потребно е
14%
43 гласа
кој денес оди в кино покрај новата технологија
9%
27 гласа
не ме интересира

Вкупно гласови: 300