Кој ќе биде новиот Европски првак во фудбал?


37%
99 гласа
Германија
16%
43 гласа
Италија
12%
34 гласа
Шпанија
11%
31 гласа
Франција
7%
19 гласа
Англија
4%
13 гласа
некоја друга репрезентација
4%
12 гласа
Белгија
3%
9 гласа
Русија
1%
4 гласа
Португалија

Вкупно гласови: 264