Од која Бензинска во Велес го полните горивото за Вашиот автомобил?


39%
193 гласа
Макпетрол
26%
127 гласа
Лукоил
8%
41 гласа
Брако
7%
34 гласа
Црна Река
4%
24 гласа
Башино петрол
4%
22 гласа
Симит петрол
4%
22 гласа
шарам
3%
17 гласа
Окта
0%
4 гласа
Макоил

Вкупно гласови: 484