Каде ќе ја пречекувате Новата 2017-та година?


35%
97 гласа
пред телевизорот со најблиските
31%
86 гласа
во друштво во домашна атмосфера
14%
40 гласа
во странство
10%
29 гласа
во ресторан, кафеана, дискотека
6%
19 гласа
на планина
1%
3 гласа
на отворено во друг град
0%
0 гласа
со поефтинување на струјата

Вкупно гласови: 274