Каде ќе ја пречекате Новата 2011 година?


33%
67 гласа
во друштво во домашна атмосфера
25%
51 гласа
дома пред телевизорот
17%
35 гласа
во ресторан или кафуле
11%
23 гласа
во странство
5%
11 гласа
на плоштад во Скопје со Грашо и Даниела
5%
11 гласа
во некој зимски центар

Вкупно гласови: 198