Како надлежните се справија со снегот зимава во велешко?


66%
146 гласа
Ме разочараа
14%
31 гласа
Во зависност од местоположбата на улицата
13%
30 гласа
Можеше подобро
2%
6 гласа
Одлично
2%
5 гласа
Задоволително

Вкупно гласови: 218