Каде одмаравте летово?


25%
89 гласа
на Егејско
10%
39 гласа
до Охридско
10%
36 гласа
на работа
8%
31 гласа
на Јадран
8%
29 гласа
во Бугарија
7%
25 гласа
во дворот или на тераса
4%
17 гласа
дома пред тв со ер кондишн
4%
17 гласа
одам до Папрадиште, Чеплес
4%
15 гласа
на езеро Младост
3%
12 гласа
седам по кафиќите
2%
10 гласа
до Преспанско
2%
10 гласа
до Дојран
2%
10 гласа
во Албанија
1%
7 гласа
во Турција
1%
6 гласа
преку викенд одам до Грција
0%
2 гласа
на некој од базените во градов

Вкупно гласови: 355