Каде за Новата 2018-та година?


38%
69 гласа
дома пред телевизорот
35%
62 гласа
во друштво во домашна атмосфера
12%
23 гласа
во ресторан, дискотека или кафуле
12%
23 гласа
во некој зимски центар

Вкупно гласови: 177