Колку се задоволни од настапот на македонската ракометна репрезентација на ЕП во Хрватска:


35%
56 гласа
можеа и подобро
30%
48 гласа
одлични беа
14%
23 гласа
топло ладно
13%
21 гласа
ме разочараа
5%
8 гласа
се надминаа

Вкупно гласови: 156