Каде за пречекот на Новата 2019-та година?


42%
53 гласа
дома пред телевизорот
31%
40 гласа
во друштво во домашна атмосфера
11%
14 гласа
во странство
8%
11 гласа
во ресторан, дискотека или кафуле
6%
8 гласа
во некој зимски центар

Вкупно гласови: 126