Како да се застане на пат на ученичкото насилство?


28%
68 гласа
родителите да влијаат кај нивните деца
23%
55 гласа
со физичко обезебдување на школите
18%
43 гласа
полицијата да ги чува објектите
14%
35 гласа
со педагошка работа кај учениците
8%
19 гласа
тешко да се излезе од овој круг на тепачки
6%
15 гласа
остави ги, ќе им помине оваа фаза

Вкупно гласови: 235