Каков пласман ќе има Тамара на Евровизија во Тел Авив?


50%
61 гласа
не го следам фестивалот
24%
29 гласа
ќе влезе во финале
12%
15 гласа
ќе пее во полуфинале
12%
15 гласа
најдобар пласман досега за Македонија на Евровизија

Вкупно гласови: 120