Каде одмарате летово?


23%
110 гласа
на Егејот
18%
89 гласа
дома пред тв и со ер кондишн
12%
62 гласа
на Охридско
8%
41 гласа
на Јадран
6%
29 гласа
во Албанија
5%
26 гласа
во Турција
5%
25 гласа
на езеро Младост
5%
24 гласа
на Црно море
3%
19 гласа
на некој од базените во градов
3%
18 гласа
на Дојранско
3%
16 гласа
на планина
2%
12 гласа
преку викенд одам до Грција
1%
6 гласа
на Преспанско

Вкупно гласови: 477