Која македонска телевизија ја гледате?


50%
363 гласа
А1
21%
155 гласа
Сител
8%
59 гласа
на македонските тв канали не се задржувам
4%
35 гласа
Алфа
4%
34 гласа
Канал 5
3%
22 гласа
Здравкин
2%
19 гласа
МТВ
2%
15 гласа
Телма
1%
14 гласа
Канал 21
0%
5 гласа
Алсат

Вкупно гласови: 721