Кој најдобро ја претставуваше Македонија на Песната за Евровизија?


44%
262 гласа
Тоше Проевски - Life
17%
106 гласа
Елена Ристеска - Нинанајна
13%
78 гласа
Владо Јаневски - Не зоро зоро
7%
43 гласа
XXL - 100% те љубам
5%
31 гласа
Каролина - Од нас зависи
3%
20 гласа
Каролина - Мојот свет
2%
15 гласа
Mартин Вучиќ - Ти си сон
2%
14 гласа
Некс Тајм - Нешто што ќе остане
2%
13 гласа
Тамара, Врчак, Адријан Гаџа - Во името на љубовта
1%
7 гласа
Ѓоко Таневски - Јас ја имам силата
1%
6 гласа
Влатко Илиевски - Русинка

Вкупно гласови: 595