Зошто одите во Скопје?


18%
96 гласа
на шопинг и кафе
17%
89 гласа
не сум бил одамна за Скопје
16%
84 гласа
на работа
15%
81 гласа
на факултет
9%
49 гласа
да го видам Скопје 2014
8%
44 гласа
на здравствен преглед
5%
26 гласа
административно-деловна обврска
2%
11 гласа
посета на зоолошка
1%
9 гласа
да се возам на жичарница
1%
9 гласа
да ја гледам било која македонска репрезентација
0%
5 гласа
на театар
0%
5 гласа
на кино

Вкупно гласови: 508