Дали ја подржувате идејата последната парна локомотива во земјава, да му се даде на Велес и да се постави пред Железничката станица?


89%
252 гласа
да, тоа е задолжително
5%
16 гласа
не сум размислувал
5%
15 гласа
не, уште тоа ни треба

Вкупно гласови: 283