Каков пласман ќе има Македонија на претстојното ЕП во кошарка, кое ќе се одржи во Литванија?


25%
38 гласа
ќе влеземе меѓу 16-те екипи
17%
27 гласа
ќе играме само во првата фаза
16%
25 гласа
ќе бидеме европски прваци
11%
18 гласа
важно е да се учествува
11%
18 гласа
ништо добро не ни се пишува
9%
14 гласа
спортот не ме интересира
7%
11 гласа
ќе играме во четвртфинале за медалја

Вкупно гласови: 151