Каде бевте летово на одмор?


25%
172 гласа
останав дома
22%
152 гласа
во Грција
18%
124 гласа
на Охридско езеро
6%
42 гласа
во Бугарија
6%
42 гласа
на Дојранско езеро
6%
42 гласа
во Турција
3%
27 гласа
во Хрватска
3%
26 гласа
во Црна Гора
3%
21 гласа
бев на планина
2%
17 гласа
во Албанија
1%
12 гласа
на Преспанско езеро

Вкупно гласови: 677