Откако А1, како најгледана во претходната анкета, не постои, која телевизија сега ја гледате?


27%
208 гласа
Сител
24%
188 гласа
Алфа
22%
170 гласа
Канал 5
14%
112 гласа
македонски телевизии не гледам
2%
19 гласа
МТВ
2%
18 гласа
Телма
2%
16 гласа
Здравкин
1%
13 гласа
Канал 21
1%
10 гласа
Наша ТВ, АВ, Скај, Сонце...
0%
5 гласа
Алсат

Вкупно гласови: 759