Дали сте за рестарт на топилницата за олово и цинк?


79%
745 гласа
не, никако таа ќе донесе болести и смрт
16%
150 гласа
да, тоа ќе донесе економски бум и работа
4%
39 гласа
се исто ми е

Вкупно гласови: 934