Во јубилејната 20-та година од самостојноста на Македонија, каков е Вашиот животен стандард, споредбено со `91-та?


51%
171 гласа
полош
25%
86 гласа
од што ми беше арно си отидов од Македонија
13%
46 гласа
подобар
8%
28 гласа
ист

Вкупно гласови: 331