Каде ќе је пречеката 2012 година?


40%
113 гласа
дома со друштво
18%
51 гласа
на плоштад со Сузето
14%
39 гласа
во ресторан
12%
34 гласа
во странство
9%
27 гласа
на планина
5%
14 гласа
на плоштад ама не во Велес

Вкупно гласови: 278