Кој според Вас е настанот кој ја одбележа 2011 година?


36%
158 гласа
протестот против рестартот на топилницат
18%
80 гласа
Велес го стресе земјотерес а велешани мислеа дека падна сателитот на НАСА
10%
45 гласа
првата операција на продолжување на пенис во Македонија извршена во Велес
9%
39 гласа
камбанарија со 13 ѕвона ги буди велешани
7%
32 гласа
како езерото Младост стана Лох Нес, по едно каснување на куче
6%
27 гласа
Велес доби компјутерски томограф
2%
12 гласа
изложбата на стари црно бели фотографии од стар Велес
2%
10 гласа
отворен метадонскиот центар за нарко зависници
2%
10 гласа
виолинистот Богдановски настапи со Пласидо Доминго
2%
9 гласа
поставувањето на Онегин во велешкиот театар
1%
6 гласа
не се најде причината поради која градот татнеше од експлозии а никој не знаеше кој и што минира

Вкупно гласови: 428